Groepen & evenementen
Beachclub De Golfslag, gelegen tegenover het Kurhaus hotel, is al meer dan vijftig jaar een begrip in Scheveningen. Een modern strandpaviljoen met een uitstekende kaart op één van de mooiste locaties aan de Scheveningse boulevard. Netwerkborrel, jubileum, huwelijk, verjaardagsfeestje of vergadering? Beachclub De Golfslag is voor zowel zakelijke evenementen als feestelijke gebeurtenissen de ideale locatie!
Zakelijke evenementen & bedrijfsfeesten
Op zoek naar een geschikte locatie waarbij het nuttige met het aangename wordt verenigd? Ook voor zakelijke evenementen, netwerkborrels en bedrijfsfeesten is Beachclub De Golfslag de juiste partner. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw zakelijke evenement. Beachclub De Golfslag beschikt over tal van vergaderfaciliteiten en verschillende businessarrangementen inclusief lunch, diner of zelfs BBQ. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of even de sfeer proeven bij Beachclub De Golfslag? Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen te bespreken.
Vrijgezellenfeesten & bruiloften
Een vrijgezellenfeest of bruiloft organiseren op een sfeervolle locatie waarbij zon, zee en strand gecombineerd worden? Beachclub De Golfslag verzorgt vrijgezellenfeesten en bruiloften voor kleine en grotere groepen! Wij verzorgen uw vrijgezellenfeest of bruiloft tot in de puntjes. Van live muziek tot themafeest, van hapje en drankje tot compleet verzorgde BBQ. Bij Beachclub De Golfslag is alles mogelijk!